Taxaties

Heeft u een taxatie nodig, ik kan u van dienst zijn en stel voor u het juiste rapport op!

Een taxatierapport kan voor diverse doeleinden gebruikt worden: een financieringsaanvraag met of zonder NHG (Nationale Hypotheek Garantie), een aan- of verkoopbeslissing, een echtscheidingsprocedure, fiscale doeleinden of voor een verzekering.

Vaak accepteren geldverstrekkers enkel nog een gevalideerd taxatierapport.

Mijn taxaties voldoen aan alle kwaliteitseisen die voorop gesteld worden door de validatie instituten.

Afhankelijk van uw wensen en de eisen van de geldverstrekker, stel ik voor u een, door het NWWI gevalideerd, taxatierapport op. Door jaarlijkse bijscholing ben ik steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zodat uw taxatierapport altijd aan de juiste eisen voldoet. Mijn rapporten worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Het werkgebied is een straal van 20 km rondom Made (met o.a. Breda, Dordrecht, Klundert, Zevenbergen, Oosterhout en Etten-Leur). In de gebieden die buiten de straal van 20 km vallen, is er een samenwerking met plaatselijke taxateurs.Vanzelfsprekend worden de taxatierapporten onafhankelijk, deskundig en objectief opgesteld. Er vindt een snelle verwerking plaats en zodra het digitale rapport gereed is, wordt deze per mail verzonden.

Als intermediair kunt u eenvoudig een taxatieopdracht geven, op een voor u gemakkelijke manier, bijvoorbeeld per e-mail. Omdat het gehele taxatietraject door mijzelf wordt uitgevoerd, kunt u voor overleg altijd snel persoonlijk contact met mij hebben.

Vraag hier een offerte aan voor een taxatie.
Taxatierapport aanvragen